Blog

Kiire pasta puravikud-suvikõrvits-serrano

Kiire pasta puravikud-suvikõrvits-serrano

Kodus töötamine jätkub, see tähendab ka igapäevane lõuna valmistamine endale. Lisaks poisid kasvavad sellise kiirusega, et planeeritud õhtusöögist järgmisel päeval lõunat tihtipeale ei saa. Õnneks on mul sellest sügisest väga palju hakitud värskeid seeni sügavkülmas, millega saab täiustada töölõunaid.

Kasutasin ära eelmisel õhtul keedetud makaronid.

100g puravikke

20g sibulat

2 viilu Serrano sinki

120 g suvikõrvitsat

1 poolik paprika

120g keedetud pastat/makaroni

1 spl Parmesani

Pane seened sügavkülmast otse pannile ja lase sulada keskmisel kuumusel, seejärel lisa sibul, ja hakitud Serrano. Riivi suvikõrvits ja tükelda paprika ning lisa pannile.  Kuumuta keskmisel kuumusel, kuni kõik koostisosad on röstitud. Seejärel lisa eelmisest õhtust üle jäänud makaronid ja kuumuta. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimisel lisa peale parmesani.

 

 

Categories

No Comments

Leave a Reply