Kokamajandus

Midagi magusat, midagi soolast, midagi väga head...
Magus

Keefiriga pannkoogid

DSC_1485Viisakalt öeldes oli kapis ikaldus. Isegi kohvi jaoks piima polnud rääkimata leivast või millestki. Plaan oli kiirelt pannakad teha ja siis poodi minna kappi täiedama. Keefir oli kapis olemas ja vanakooli pannkoogid kuklas juba mitu aega tegemisjärjekorda oodanud.

1 muna

400 g keefiri

2 spl suhkurt

0,5 tl küpsetuspulbrit

0,5 tl soola

180 g jahu

Vispelda muna lahti koos suhkruga, lisa keefir ja seejärel ülejäänud koostisosad. Vispelda korralikult läbi, et ei oleks tükke. Lase natukene seista, et küpsetuspulber saaks teha oma tööd ja prae kuumal pannil (minu pliidiga 14 astmelisest kuumusest nr 11 oli kasutusel) supilusika suurused pannakad. Kuumust peab reguleerima, et nad väljast ära ei kärssaks ja seest tooreks ei jääks.

Leave a Reply